Partials - Részben ember - Dan Wells

Partials - Részben ember

By Dan Wells

  • Release Date - Published: 2012-05-08
  • Book Genre: Science Fiction
  • Author: Dan Wells
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Partials - Részben ember Dan Wells read online review & book description:

Az emberi faj a teljes megsemmisülés szélén áll, miután a Részlegesekkel – az emberekhez megtévesztésig hasonlító, ám mesterségesen elõállított szerves lényekkel – folytatott háború megtizedelte a népességet. Az ott bevetett RM nevû vírus néhány tízezerre redukálta a túlélõk számát, akik Long Islanden rendezkedtek be, míg a Részlegesek rejtélyes módon visszavonultak. Bármikor lecsaphatnak újra, de ennél is sürgetõbb probléma, hogy egy évtizede nem született az RM-re immúnis csecsemõ. 

Kira, egy tizenhat éves orvostanhallgató a saját bõrén tapasztalja meg, ahogy az RM miatt az emberiség maradéka lassan kipusztul, miközben a kötelezõ terhességi törvény a polgárháború szélére sodorja õket. Kira nem hajlandó tétlenül nézni az eseményeket, mindent elkövet, hogy megtalálja a vírus gyógymódját. Erõfeszítései közben döbben rá: mind az emberiség, mind a Részlegesek túlélése azon múlik, sikerül-e felfednie a két faj közötti kapcsolatot – amelyet az emberiség vagy elfelejtett, vagy soha nem is tudott róla. 

Dan Wells, a Nem vagyok sorozatgyilkos méltán elismert szerzõje izgalmas utazásra invitálja az olvasót egy olyan világba, amelyben maga az emberi lét fogalma kérdõjelezõdik meg – ahol emberi mivoltunk egyben a legnagyobb hátrányunk és egyetlen reményünk a túlélésre.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Partials - Részben ember book review Partials - Részben ember ePUB; Dan Wells; Science Fiction books.

Post a review about this book