Silkkiäistoukka - Robert Galbraith

Silkkiäistoukka

By Robert Galbraith

  • Release Date - Published: 2014-08-25
  • Book Genre: Fiction & Literature
  • Author: Robert Galbraith
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Silkkiäistoukka Robert Galbraith read online review & book description:

Yksityisetsivä Cormoran Striken toinen tapaus on brittidekkaria parhaimmillaan – P.D. Jamesin ja Ruth Rendellin hengessä

Kun lontoolainen kirjailija Owen Quine katoaa, vaimo kutsuu paikalle yksityisetsivä Cormoran Striken. Tutkimuksissa käy pian selväksi, että miehen katoamiseen liittyy paljon enemmän kuin vaimo luulee. Kirjailija on juuri saanut valmiiksi romaanin, jossa hän maalaa ilkeän muotokuvan lähes kaikista tuntemistaan ihmisistä. Kirjan julkaiseminen tuhoaisi monen elämän. Kun Quine löytyy raa’asti murhattuna, Strikella on edessään kilpajuoksu aikaa vastaan. Kuka on tämä säälimätön murhaaja, jonka kaltaista Strike ei ole koskaan ennen kohdannut?

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Silkkiäistoukka book review Silkkiäistoukka ePUB; Robert Galbraith; Fiction & Literature books.

Post a review about this book