Lumoava kirous - Kami Garcia, Margaret Stohl & Aila Herronen

Lumoava kirous

By Kami Garcia, Margaret Stohl & Aila Herronen

  • Release Date - Published: 2013-12-09
  • Book Genre: Fiction
  • Author: Kami Garcia, Margaret Stohl & Aila Herronen
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Lumoava kirous Kami Garcia, Margaret Stohl & Aila Herronen read online review & book description:

Eeppisen noitasaagan aloittava rakkausdraama

Gatlinin uneliaassa pikku kylässä kuka tahansa uusi tyttö herättäisi huomiota. Lena Duchannes ei edes ole kuka tahansa, ja Ethan Watelle hän on jotain vielä enemmän. Lena on tyttö, josta Ethan on nähnyt unia. Tyttö, jonka putoamista hän ei voi estää.

Lenalla ja Ethanilla on yhteys, jota kumpikaan ei voi hallita. Yhdessä he nousevat yhteisön ennakkoluuloja vastaan ja astuvat maailmaan, johon kuolevaiset eivät ole astuneet. Salaisuus, lumoava kirous, on valmis nousemaan esiin, vaientamaan kylässä huutaneen hiljaisuuden.

Lumoava kirous aloittaa eeppisen rakkausdraaman, jonka pohjalta tehty elokuva saapui Suomeen helmikuussa 2013. Elokuvaa tähdittävät mm. Jeremy Irons, Emma Thompson ja useat nuoret lupaukset. Historiallinen noitasaaga on myyty jo 39 maahan.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Lumoava kirous book review Lumoava kirous ePUB; Kami Garcia, Margaret Stohl & Aila Herronen; Fiction books.

Post a review about this book