Hanhivaara ja mies joka murhasi vaimonsa - Pentti Kirstilä

Hanhivaara ja mies joka murhasi vaimonsa

By Pentti Kirstilä

  • Release Date - Published: 2010-12-20
  • Book Genre: Mysteries & Thrillers
  • Author: Pentti Kirstilä
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Hanhivaara ja mies joka murhasi vaimonsa Pentti Kirstilä read online review & book description:

Liikemiehenä itseään pitävä huijari Syvärinta löytää vaimonsa kuolleena. Hanhivaaran mielestä ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan. Hän uskoo, että mies itse on tappanut vaimonsa. Syvärinta taas väittää, että hänet on lavastettu syylliseksi. Hän pitää vahvimpana ehdokkaana omaa lakimiestään Hurttasta. Tai olisiko joku Syvärinnan kymmenistä vihamiehistä lavastanut hänet murhaajaksi? Ja kuka on Osmo, Syvärinnan apuri, jonka olemassaolosta edes Hurttanen ei tiedä? On Hanhivaaralla ennenkin ollut selviä tapauksia, mutta juuri tällaista juttua hänen eteensä ei ole aiemmin tullut. Voiko Hanhivaara olla väärässä? Vaikka se ei oikein sovi hänen luonteelleen, todistamisen taakka saattaa osoittautua ylivoimaiseksi.Pentti Kirstilän dekkarissa on outo kaksoisvalaistus: rinnan etenevät poliisin murhatutkimus ja Syvärinnan monologi, jossa hän selostaa tapahtumien kulkua omasta kaikkea ja kaikkia halveksivasta näkökulmastaan.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Hanhivaara ja mies joka murhasi vaimonsa book review Hanhivaara ja mies joka murhasi vaimonsa ePUB; Pentti Kirstilä; Mysteries & Thrillers books.

Post a review about this book