La casa del cementiri de cotxes - Arturo Padilla de Juan

La casa del cementiri de cotxes

By Arturo Padilla de Juan

  • Release Date - Published: 2020-10-14
  • Book Genre: Action & Adventure
  • Author: Arturo Padilla de Juan
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

La casa del cementiri de cotxes Arturo Padilla de Juan read online review & book description:

Cinc joves es perden al bosc en una sortida de cap de setmana i troben una casa rodejada de cotxes desballestats. Un dels nois explica la llegenda d'un nen que també es va perdre al bosc, es va instal·lar en una mansió abandonada i va començar a matar tots els conductors que passaven per allà, alhora que desballestava els seus cotxes. Tot i que només és una llegenda, la por s'apodera dels protagonistes. La realitat els mostrarà que les llegendes tenen un fons de veritat.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

La casa del cementiri de cotxes book review La casa del cementiri de cotxes ePUB; Arturo Padilla de Juan; Action & Adventure books.

Post a review about this book