Trein Wrak - Blair London

Trein Wrak

By Blair London

  • Release Date - Published: 2019-12-05
  • Book Genre: Mysteries & Thrillers
  • Author: Blair London
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Trein Wrak Blair London read online review & book description:

Een ernstige misdaad waarmee de Amerikaanse samenleving wordt geconfronteerd, is nu een misdaad / thriller. Het combineren van twee treinongevallen, met een motief voor de oorzaak van de tweede crash, begint het verhaal met een treinongeval in 2011, nabij Reno, waarbij een semi-crashte in een treinwagon op de West-gebonden Californië Zephyr Amtrak passagierstrein.

Ben, een ingenieur, zat in Our Bar toen hij het gruwelijke nieuws hoorde van het treinongeluk. Hij rent de bar uit, met zijn beste vriend Mark achter hem aan en ontdekt dat zijn vriendin, Christy, permanent verblind is door de explosie van de crash. Hij belooft voor haar te zorgen, maar Christy wil dat niet, gaat in een depressie en neemt uiteindelijk haar leven. Eerder diezelfde dag ontdekte Ben een nieuwe operatie om het gezichtsvermogen te herstellen. Hij snelt naar huis om het aan Christy te vertellen, alleen om haar dood te vinden door een overdosis slaappillen. Ben raakt geobsedeerd door zijn liefde voor treinen, gebruikt een andere ingenieur voor haar kennis van de innerlijke werking van hen, en orkestreert vervolgens een ander treinongeluk, waarbij hij alles behalve zichzelf voor zijn rekening neemt. Temidden van het onderzoek begint een rechercheur de schokkende waarheid te beseffen dat zijn beste vriend Ben inderdaad de dader is en eindigt hij aan de hendel wanneer Ben geëlektrocuteerd wordt.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Trein Wrak book review Trein Wrak ePUB; Blair London; Mysteries & Thrillers books.

Post a review about this book