Blanc letal (Cormoran Strike 4) - Robert Galbraith

Blanc letal (Cormoran Strike 4)

By Robert Galbraith

  • Release Date - Published: 2019-10-24
  • Book Genre: Mysteries & Thrillers
  • Author: Robert Galbraith
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Blanc letal (Cormoran Strike 4) Robert Galbraith read online review & book description:

La novel·la més èpica d'una sèrie que ha venut més d'onze milions d'exemplars a tot el món, ens ofereix un nou episodi torbador i molt emocionant d'en Cormoran Strike i la Robin Ellacott.

«Vaig veure com mataven una nena... Com l'escanyaven

En Billy, un jove amb problemes mentals, es presenta al despatx d'en Cormoran Strike per demanar-li que investigui un crim que creu haver presenciat de petit. Però quan el detectiu es disposa a fer-li més preguntes, en Billy, esfereït, surt corrent del despatx.

Intentant arribar al fons de la història, l'Strike i la Robin Ellacott, la seva antiga assistent i ara sòcia de l'agència, emprenen un camí sinuós que els porta des de les sales més recòndites i secretes del Parlament fins a una mansió senyorial perduda enmig del camp.

I mentre el cas cada vegada es va tornant més complex, la vida de l'Strike es complica: la seva fama com a detectiu privat li impedeix passar desapercebut i la seva relació amb la Robin es tensa dia a dia.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Blanc letal (Cormoran Strike 4) book review Blanc letal (Cormoran Strike 4) ePUB; Robert Galbraith; Mysteries & Thrillers books.

Post a review about this book