Un perfecte cavaller - Pilar Eyre

Un perfecte cavaller

By Pilar Eyre

  • Release Date - Published: 2019-10-23
  • Book Genre: Fiction & Literature
  • Author: Pilar Eyre
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Un perfecte cavaller Pilar Eyre read online review & book description:

El gener del 1939 les tropes de Franco entren triomfants a Barcelona. Amb elles hi ha Maurici Casasnovas, hereu d'una empresa tèxtil a qui espera una dona submisa i un futur daurat de nits al Liceu, els millors sastres i prostitutes de luxe. Però la brutalitat de la guerra li ha obert una escletxa al cor que no para d'engrandir-se. En Maurici, tot i estar casat, coneix per primer cop l'amor i la passió amb una obrera de la seva fàbrica, el marit de la qual està empresonat. Turmentat perquè no pot posseir aquesta dona per complet, en Maurici comet un fet terrible la culpa del qual el perseguirà per sempre.

Pilar Eyre ens convida a mirar pel forat del pany els secrets més ocults, fascinants i vergonyosos d'una Barcelona de contrastos. Criats i senyors, pobres i rics, honrats i canalles, conten la seva magnètica història amb un final tan captivador com tot el llibre.Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Un perfecte cavaller book review Un perfecte cavaller ePUB; Pilar Eyre; Fiction & Literature books.

Post a review about this book