Et lite rykte - Elin Hilderbrand

Et lite rykte

By Elin Hilderbrand

  • Release Date - Published: 2018-08-14
  • Book Genre: Romance
  • Author: Elin Hilderbrand
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Et lite rykte Elin Hilderbrand read online review & book description:

Ny bok fra dronningen av sommerromaner. Om hvordan et rykte kan ende med å endre liv ... 
Forfatter Madeline King skriver på en ny roman, og den har potensialet til å bli en bestselger. Men Madeline er vettskremt, for i desperasjon etter å blåse nytt liv i forfatterskapet har hun gjort noe hun ikke burde: Hun har basert boken på en utroskapsaffære bestevenninnen Grace i all fortrolighet har fortalt henne om. 
Og dette er ikke det eneste som kan true vennskapet deres. En skjebnesvanger kveld begynner venninne å krangle, og det kommer opp grums som har bygget seg opp over tjue år. Og da en mystisk og destruktiv fremmed mann dukker opp, har de ikke lenger hverandre å søke råd hos. 
Elin Hilderbrand, en av USAs mestselgende forfattere, oppdaget og bosatte seg på magiske Nantucket på 1990-tallet. Hennes egen oppskrift på et lykkelig øyliv innebærer løping, skriving på stranden, piknik med barna og å synge på The Club Car pianobar.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Et lite rykte book review Et lite rykte ePUB; Elin Hilderbrand; Romance books.

Post a review about this book