Lainlukijat - John Grisham & Jorma-Veikko Sappinen

Lainlukijat

By John Grisham & Jorma-Veikko Sappinen

  • Release Date - Published: 2018-10-09
  • Book Genre: Mysteries & Thrillers
  • Author: John Grisham & Jorma-Veikko Sappinen
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Lainlukijat John Grisham & Jorma-Veikko Sappinen read online review & book description:

Kuka lukee lakia ja kenelle?

John Grishamin 25. trilleri Lainlukijat pureutuu valtavia opintolainoja myöntävien pankkien ja huijarikoulujen kyseenalaiseen maailmaan.

Washingtonilaiset Mark, Todd ja Zola ryhtyivät opiskelemaan lakia parantaakseen maailmaa. Opintojen loppusuoralla jalot ajatukset karisevat realiteettien edessä: jokaisella heistä on valtavasti velkaa eikä töistä ole takeita. Itse asiassa koko koulu paljastuu suureksi rahastushuijaukseksi – lupaukset loistavasta lakimiehen urasta ovat olleet pelkkää valetta. Mutta kuka sanoo, että lainharjoittamiseen tarvitaan tutkintotodistus? Hyvin istuvalla puvulla ja ylimielisellä asenteella pääsee jo pitkälle.

Yhdysvaltalainen John Grisham (s. 1955) on yksi maailman arvostetuimmista ja menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Hän toimi vuosia asianajajana, ennen kuin antautui kokonaan kirjailijanuralle. Hänen läpimurtoteoksensa oli vuonna 1992 suomeksi julkaistu Firma. Grishamin teosten keskeinen teema on oikeudenmukaisuus ja niissä taistellaan usein korruptiota ja ahneutta vastaan. Monet kirjoista on filmatisoitu ja niitä on käännetty kymmenille eri kielille.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Lainlukijat book review Lainlukijat ePUB; John Grisham & Jorma-Veikko Sappinen; Mysteries & Thrillers books.

Post a review about this book