Os mod jer - Fredrik Backman

Os mod jer

By Fredrik Backman

  • Release Date - Published: 2018-10-05
  • Book Genre: Fiction & Literature
  • Author: Fredrik Backman
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Os mod jer Fredrik Backman read online review & book description:

“I alle hans romaner stråler en sikker evne til at fortælle sandheder om mennesket med ubeskrivelig elegance.” KIRKUS REVIEWS 

”Når Fredrik Backman tager afsæt i følelserne, får det sentimentale en kraft – der som en hockeypuck går direkte i hjertet.” LANDSKRONA POSTEN 

Det er så nemt bare at hade hinanden, at det er ubegribeligt, vi evner at gøre det modsatte. 

Bjørneby. I en snedækket skov i det høje nord ligger byen, hvis indbyggere rejser væk med samme hastighed, som arbejdspladserne forsvinder. Dem, der bliver, drømmer om storhed og succes. I en sport, ishockey! Men de husker også, at der er sket noget forfærdeligt på den bekostning. 
Veninderne Maya og Ana tilbringer sommeren på en afsides ø og forsøger at glemme, det, der er sket. Det lykkes ikke. Rivaliseringen mellem Bjørneby og nabobyen Hed intensiveres, og en af byens unge hockeyspiller går rundt med en hemmelighed. Hvis den bliver afsløret, må beboerne i Bjørneby tage stilling til, hvad de er for en slags mennesker. Hvad Bjørneby egentlig står for. 
Det siges, at volden kom til byen det år, men det er løgn. Den var der allerede. 

Os mod jer er den anden roman i portrættet af en lille by med store drømme. En fortælling om dræbende menneskelige relationer, loyalitet, venskab og en kærlighed, der overvinder alt. Eller det meste. 

“Hvad angår svensk eksport, så er Backmans popularitet på niveau med Abba og Stig Larssons.” NEW YORK TIMES

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Os mod jer book review Os mod jer ePUB; Fredrik Backman; Fiction & Literature books.

Post a review about this book