Minden órában négyszer - Lisa Scottoline

Minden órában négyszer

By Lisa Scottoline

  • Release Date - Published: 2018-07-09
  • Book Genre: Mysteries & Thrillers
  • Author: Lisa Scottoline
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Minden órában négyszer Lisa Scottoline read online review & book description:

Felismernél egy szociopatát, ha találkoznál vele? A rossz válasz az életedbe kerülhet.

Dr. Eric Parrish briliáns és lelkiismeretes pszichiáter. Amikor a privát rendelésén elvállal egy tinédzsert, hamarosan jókora szakmai dilemmába kerül. fiú rögeszmésen vonzódik egy lányhoz, és az orvos aggódni kezd a lány élete miatt. Egyre többször merül föl benne, hogy megszegi a titoktartási fogadalmát, és figyelmezteti a rendőrséget. Mire a doktor döntésre jut, már késő. Hosszú ideje egy ördögi terv célpontja. A lányt meggyilkolják, és a nyomok legalább annyira vezetnek az időközben rejtélyesen eltűnt pácienséhez, mint magához... Egy szociopata zseniálisan mozgatja a szálakat a háttérből. A kérdés csupán az, hogy ki ő valójában.

„Scottoline elképesztően jó." - David Baldacci.

„Scottoline a ma élő írók közül az egyik legnagyobb tehetség." - Michael Connely.

„Nem lehet letenni." - Jodi Picoult.

„Scottoline a feszültségteremtés királynője." - The New York Times.

Lisa Scottoline amerikai krimiszerző műveit 35 nyelven adják ki a világban, és csak az Egyesült Államokban eddig 30 millió példányban vásárolták meg.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Minden órában négyszer book review Minden órában négyszer ePUB; Lisa Scottoline; Mysteries & Thrillers books.

Post a review about this book