Computercode Cthulhu - Tais Teng

Computercode Cthulhu

By Tais Teng

  • Release Date - Published: 2018-05-22
  • Book Genre: Sci-Fi & Fantasy
  • Author: Tais Teng
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Computercode Cthulhu Tais Teng read online review & book description:

Cyberpunk meets Cthulhu!
‘Stoor niet Cthulhu’s slaap! Want hij die doden uit hun graf oproept en de worm berooft, hij die het gezelschap van lijkenknagers verkiest boven dat van soepele maagden: zijn slaap kàn zoet zijn en onbezorgd. Doch hij die Cthulhu heeft aanschouwd in al Zijn onmetelijke vreemdheid, hij zal in zoete dromen rusten nimmer meer...’
De Necronomicon is één en ondeelbaar. Rampspoed komt over hen die slechts fragmenten overschrijven, want het is dooraderd met kloppende runen die als bloedbanen door de woorden stromen en naar compleetheid streven.
In een toekomst waar de wereld half in puin en as ligt en waar mensen vertrouwen op kunstmatige intelligenties, is de Necronomicon extra gevaarlijk. Wat staat er in het goed beveiligde Cthulhu-bestand?
Een roman over een nabije toekomst die geraffineerde satire vermengt met de mythische verschrikkingen van H.P. Lovecraft.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Computercode Cthulhu book review Computercode Cthulhu ePUB; Tais Teng; Sci-Fi & Fantasy books.

Post a review about this book