Vremea plecării - Jodi Picoult

Vremea plecării

By Jodi Picoult

  • Release Date - Published: 2017-07-03
  • Book Genre: Fiction & Literature
  • Author: Jodi Picoult
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Vremea plecării Jodi Picoult read online review & book description:

#1 New York Times Bestseller 
Dragostea unei mame. 
Căutarea neobosită a unei fiice. 
O enigmă care trebuie dezlegată…
De peste zece ani, Jenna Metcalf n-a încetat să se gândească la mama ei, Alice, o cercetătoare care și-a dedicat viața studierii comportamentului elefanților și care a dispărut în condiții misterioase. 
Jenna refuză să creadă că a fost abandonată. Disperată să-și găsească mama, apelează la ajutorul polițistului care a anchetat cazul și al lui Serenity, o femeie care poate să comunice cu spiritele celor dispăruți. 
În timp ce încearcă să afle ce s-a întâmplat cu Alice, cei trei descoperă că întrebările dureroase au răspunsuri și mai greu de suportat. 
Departe de a fi un roman polițist clasic, Vremea plecării fascinează prin întrepătrunderea poveștii emoționante și excepțional documentate despre viața elefanților cu aceea a traumei prin care trece un copil care-și pierde părinții.
"Picoult este o scriitoare extraordinar de talentată." - Stephen King
"O poveste tulburătoare despre dragostea părintească, prietenie și pierdere." – The Washington Post
"Jodi Picoult scrie cu atenție la detalii și surprinde magistral delicatețea și complexitatea relațiilor umane." - The Boston Globe
"Picoult stăpânește la perfecție arta povestirii." - Associated Press

"Cu romanul său în care creează personaje complexe și o poveste pe mai multe planuri, Jodi Picoult și-a câștigat pentru totdeauna un loc în inima cititorilor." - Library Journal​

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Vremea plecării book review Vremea plecării ePUB; Jodi Picoult; Fiction & Literature books.

Post a review about this book