Cesar Cascabel - Jules Verne

Cesar Cascabel

By Jules Verne

  • Release Date - Published: 2016-06-14
  • Book Genre: Adventure
  • Author: Jules Verne
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Cesar Cascabel Jules Verne read online review & book description:

Personajele sunt o familie de saltimbanci francezi stabiliți în S.U.A. de peste 20 de ani. Ei hotărăsc să se întoarcă în țara natală, traversând Atlanticul. Însă până să ajungă în New York pentru a lua un pachebot, le sunt furați banii de călătorie. Neavând cum să mai treacă oceanul, ei se întorc și hotărăsc să traverseze Strâmtoarea Bering iarna, când aceasta este înghețată, ajungând apoi în Rusia.

La granița între Alaska și Canada, ei salvează un om ce fusese jefuit și rănit de o bandă de hoți. Ei află că bărbatul nu era un simplu călător, ci contele Narkin, un important om politic rus ce scăpase din exilul țarului. Contele dorea să reintre în Rusia sub acoperire pentru a nu fi arestat și chiar executat.

Familia trece cu bine Strâmtoarea Bering după ce este pe cale de a se scufunda în apa înghețată la o fragmentare a gheții, fiind capturată de un trib. Ajunși în Rusia, ei sunt urmăriți de aceeași bandă care îl atacase pe conte la granița cu Alaska.

Criminalii aveau de gând să-i omoare pe saltimbanci și să-l captureze pe conte, care era un om foarte bogat, pentru a-l șantaja, cerându-i o sumă mare de bani pentru a nu-l preda poliției rusești. Însă César Cascabel, capul familiei de saltimbanci, își dă seama de aranjament și anunță poliția. Hoții sunt prinși, iar într-un final toți ajung înapoi în Franța.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Cesar Cascabel book review Cesar Cascabel ePUB; Jules Verne; Adventure books.

Post a review about this book