Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς (Harry Potter and the Goblet of Fire) - J.K. Rowling & Καίτη Οικονόμου

Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς (Harry Potter and the Goblet of Fire)

By J.K. Rowling & Καίτη Οικονόμου

  • Release Date - Published: 2017-02-16
  • Book Genre: Action & Adventure
  • Author: J.K. Rowling & Καίτη Οικονόμου
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς (Harry Potter and the Goblet of Fire) J.K. Rowling & Καίτη Οικονόμου read online review & book description:

«Οι άθλοι είναι τρεις και θα εκτελεστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι πρωταθλητές θα δοκιμαστούν με πολλούς και διάφορους τρόπους –οι μαγικές δυνάμεις τους, η ανδρεία τους, η αντίληψή τους και φυσικά η ικανότητά τους ν’ αντιμετωπίζουν τους κινδύνους».

Το Τρίαθλο Μαγείας πρόκειται να διεξαχθεί στο Χόγκουαρτς. Στο Τρίαθλο μπορούν να συμμετέχουν μόνο μάγοι μεγαλύτεροι από δεκαεπτά ετών. Όμως αυτό δεν πτοεί το Χάρι που ονειρεύεται ότι θα νικήσει το διαγωνισμό. Έπειτα, στο Χάλοουϊν, όταν το Κύπελλο της Φωτιάς κάνει την επιλογή του, ο Χάρι βλέπει με κατάπληξη και το δικό του όνομα μεταξύ των επιλογών του μαγικού κυπέλλου. Θα αντιμετωπίσει θανατηφόρους άθλους, δράκους και σκοτεινούς μάγους, αλλά με τη βοήθεια των φίλων του, του Ρον και της Ερμιόνης, μπορεί και να τα καταφέρει –ζωντανός!

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς (Harry Potter and the Goblet of Fire) book review Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς (Harry Potter and the Goblet of Fire) ePUB; J.K. Rowling & Καίτη Οικονόμου; Action & Adventure books.

Post a review about this book