Barna fra toget - Christina Baker Kline

Barna fra toget

By Christina Baker Kline

  • Release Date - Published: 2016-10-19
  • Book Genre: Fiction & Literature
  • Author: Christina Baker Kline
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Barna fra toget Christina Baker Kline read online review & book description:

En gripende fortelling om et uvanlig vennskap. 

17 år gamle Molly Ayer har bodd i tolv forskjellige fosterhjem. Hun er blitt jult opp, hun har måttet sove i en iskald vinterhage, og en fosterfar lærte henne å rulle jointer. Nå har hun blitt dømt til samfunnsstraff for å stjele en bok på biblioteket. Hun skal hjelpe en eldre kvinne med å rydde på loftet. 

Vivian Daly er 91 år gammel og kjenner seg igjen i unge Molly. Hun ble tidlig foreldreløs etter at hele familien døde i en brann. Sammen med hundrevis av andre barn ble hun satt på et tog i New York og fraktet til Midtvesten. Alt ble tatt fra henne, til og med navnet hennes. Siden har hun forsøkt å fortrenge det vonde hun måtte gjennomgå. 

Mens de sorterer eiendeler på loftet, vekkes gamle minner til liv. Molly bestemmer seg for å hjelpe Vivian med å finne svar på spørsmålene som har tynget henne hele livet ... 

«En av de sterkeste bøkene jeg noen gang har lest … Jeg anmoder deg, nei, bønnfaller deg om å velge denne boken neste gang. Du kommer til å snakke om den i årevis!» Naples Daily News (FL) 

«Fengslende … En inderlig sidevender om to kvinners søken etter røttene sine.» Publishers Weekly 

« ... en dramatisk, følelsesladd fortelling fra en forsømt del av den amerikanske historien.» Kirkus Reviews 

«En engasjerende historie om tap, tilpasning og mot … Med empati og finfølelse presenterer Kline et lite kjent kapittel i amerikansk historie, og trekker paralleller til vårt moderne fosterhjemssystem.» Library Journal 

«En skatt.» Huffington Post 

«Dette er en varm, givende og inspirerende historie.» The New Maine Times Book Review 

En internasjonal bestselger!

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Barna fra toget book review Barna fra toget ePUB; Christina Baker Kline; Fiction & Literature books.

Post a review about this book