Historiefortelleren - Jodi Picoult

Historiefortelleren

By Jodi Picoult

  • Release Date - Published: 2016-10-19
  • Book Genre: Romance
  • Author: Jodi Picoult
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Historiefortelleren Jodi Picoult read online review & book description:

Sage Singer (23) er skadet i en ulykke og har et arr i ansiktet som gjør henne reservert overfor fremmede. Hun er baker, og kan dermed jobbe på natten og slippe å omgås så mange mennesker. Følelsene sine legger hun i de vakre bakverkene. 

En dag blir hun kjent med Josef Weber (95), en respektert og avholdt mann i den vesle byen. Det oppstår et vennskap mellom de to, men en dag ber Josef Sage om en helt spesiell tjeneste: Han ber henne om hjelp til dø. Det viser seg at han var nazist under krigen, og nå vil han gjøre opp for seg. Det han ikke vet, er at Sages bestemor er en av de som overlevde holocaust. 

«Jodi Picoults nye bok får deg til å tenke over det du har lest lenge. (…) Det er en sterk og fengslende historie.» Sun

«Du kommer til å bli hektet fra begynnelse til slutt.» Easy Living

«Gripende.» Company

«Picoult er en fabelaktig historieforteller.» Heat

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Historiefortelleren book review Historiefortelleren ePUB; Jodi Picoult; Romance books.

Post a review about this book