Korkea aika - Laura Lähteenmäki

Korkea aika

By Laura Lähteenmäki

  • Release Date - Published: 2016-05-24
  • Book Genre: Fiction & Literature
  • Author: Laura Lähteenmäki
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Korkea aika Laura Lähteenmäki read online review & book description:

Nainen, joka oli liian hyvä

Sodan jälkeen Anna ja Olavi Otson evakkoperhe saa Pihlajan tilalta maata sen verran, että voi rakentaa oman talon. Ahkera pariskunta on kylällä pidetty, lapsia syntyy ja rakkaus kukoistaa. Myötätuntoinen Anna tuntee kaikennielevää kiitollisuutta Pihlajan emäntää Heljää kohtaan, jonka mies on vammautunut sodassa. Lopulta hän keksii epäsovinnaisen keinon Pihlajan auttamiseen. Heljä ei osaa ottaa ystävällisyyttä vastaan, mutta vuosien mittaan perheiden välille kehittyy salattu side, joka yhdistää jälkipolvet toisiinsa. Elämän kolhima Anna odottaa viimeiseen asti viestiä Olavilta, joka pakeni kodin ristiriitoja Australiaan. Mutta pienintäkään viestiä ei tule.

Jokaisella teolla on seurauksensa ja hyvää tekemällä voi tehdä myös pahaa. Annan lapsenlapsi Saana elää yhtä elämänsä käännekohdista ja miettii, miksi itsekkyys loukkaa. Miksi hän rakastuu isänsä kaltaiseen mieheen?

Laura Lähteenmäen romaani Ikkunat yöhön (2014) sai kiitosta oivaltavasta ihmismielen tulkitsemisesta ja synnytyksen jälkeisen masennuksen kuvauksesta 1950-luvulla, jolloin siitä ei vielä puhuttu. Lähteenmäki on kirjoittanut myös viisitoista nuortenromaania.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Korkea aika book review Korkea aika ePUB; Laura Lähteenmäki; Fiction & Literature books.

Post a review about this book