5 valors per crear riquesa - Daniel Gabarró

5 valors per crear riquesa

By Daniel Gabarró

  • Release Date - Published: 2015-12-16
  • Book Genre: Management & Leadership
  • Author: Daniel Gabarró
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

5 valors per crear riquesa Daniel Gabarró read online review & book description:

Aquest llibre t'ofereix eines concretes i pràctiques per crear riquesa a la teva vida. T'explica com expressar, conscientment, aquests 5 valors concrets per relacionar-te amb el diner i el treball de forma abundant, pròspera i feliç. 5 valors per crear riquesa no és un llibre teòric, sinó totalment pràctic, on s'explica allò que l'autor, en Daniel Gabarró, ha comprès i comprovat a la seva vida empresarial. En aplicar-ho, comprovaràs la seva exactitud.
La prosperitat, l'abundància i la riquesa s'inicien al nostre interior amb l'expressió de 5 valors concrets: coneix quins són i com expressar-los. A més, el llibre també t'ajudarà a localitzar i eliminar els bloquejos econòmics habituals que impedeixen molta gent gaudir d'una vida abundant i pròspera.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

5 valors per crear riquesa book review 5 valors per crear riquesa ePUB; Daniel Gabarró; Management & Leadership books.

Post a review about this book