Glanc - Elmore Leonard

Glanc

By Elmore Leonard

  • Release Date - Published: 2015-12-17
  • Book Genre: Mysteries & Thrillers
  • Author: Elmore Leonard
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Glanc Elmore Leonard read online review & book description:

„Ez tényleg ekkora gyógyegér, vagy csak megjátssza magát? Adja itt a kivasaltat. Eléggé vizenyős a tekintete ma reggel. Csak nem másnapos? Az is lehet. Láthatóan nem idegeskedett, nem érdekelte különösebben, hogy ő is itt van. Ezzel az erővel Teddy akár Vincent valami rég nem látott spanja is lehetett volna? Egy régi haver, aki mégis azon morfondírozik, hogy elég lenne csak simán hátranyúlni a zakója mögé, előkapni jó öreg Smithét, és eltenni ezt a mocskot innen az útból. Egyetlen lövés. Ennyi. Aztán azt mondaná a pincérnőnek, hogy a főtt tojást keményen szereti.”
Meghökkentő történeteivel, remekbe szabott karaktereivel és utánozhatatlan, borotvaéles párbeszédeivel Elmore Leonardot a mai amerikai krimi legnagyobb mesterének tartják. Rejtő-rajongóknak ajánlott olvasmány.
Az ilyen könyvet magaddal viszed, amikor felállsz megnézni, maradt-e még egy kis csokis keksz. Nehogy még lemaradj valamiről. – Stephen King
Elmore Leonard a krimiírók krimiírója, páratlan mestere annak, amit csinál. Feszes cselekmény, remek párbeszédek – Leonard egy másik súlycsoportban játszik. – Ian Rankin

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Glanc book review Glanc ePUB; Elmore Leonard; Mysteries & Thrillers books.

Post a review about this book